Klassinen hieronta Raumalla ja Lapissa

Klassisella hieronnalla apua lihasten kireystiloihin

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, joka sopii jokaiselle hoitoa tarvitsevalle. Hieronnassa käsitellään ja muokataan pehmytkudoksia erilaisin liikkuvin ottein. Perusotteita on viisi: sively, pusertelu, hankaus, taputus ja täristys. Me taidamme ammattimaisen klassisen hieronnan, jonka tarkoitus on tuottaa sinulle hyvää oloa, helpottaa lihasvaivoissa ja samalla ennaltaehkäistä mahdollisia tulevia vaivoja. 

Klassinen hieronta 

  • vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti
  • vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapenkulkua
  • vähentää turvotusta ja poistaa kuona-aineita
  • rentouttaa lihaksia ja parantaa nivelten liikkuvuutta
  • lievittää kipua

Hieronnalla on myös monia muita positiivisia vaikutuksia. Hieronta sopii oivallisesti erilaisiin fyysisiin vaivoihin kuten niska- ja hartiasärkyihin, jännityspäänsärkyyn sekä nivelten alentuneisiin liikeratoihin. Hieronta vaikuttaa lisäksi mielenlaatuun positiivisesti vähentäen stressiä ja unettomuutta. Muista, että hieronta on myös erinomainen keino hemmotella itseä tai ystävää muuten vain!

Klassinen hieronta sopii kaikille ja kaikkiin elämäntilanteisiin. Hierontaa on kuitenkin syytä välttää tilanteissa, joissa kärsit esimerkiksi infektioista tai tuoreista vammoista. Tällaisissa tilanteissa voit ottaa minuun yhteyttä ja kysyä neuvoa hierontaan saapumisen mahdollisista esteistä. 

Klassinen hieronta parantaa kehon ja mielen kireystiloja. 

Ota yhteyttä ja varaa aika!